Lille, enkel, smart! CMS uden database

CMSimple - Open Source CMS uden database

Information  Dokumentation  Downloads  Forum
Du er her:   Privacy Policy
top
Side
Menu
Nyheder
Deutsche CMSimple Website English CMSimple Website Danish

Privacy Policy

Vi tager beskyttelsen af dine personlige data meget alvorligt og holde os strengt til reglerne i lovgivning om databeskyttelse. Personlige oplysninger indsamles på denne hjemmeside, til tekniske formål. Under ingen omstændigheder vil data blive solgt eller på anden måde overdrages til tredjemand uden tilladelse.

Den følgende erklæring giver et overblik over, hvordan vi sikrer denne beskyttelse, og hvilken type data der indsamles og til hvilke formål.

Databehandling på denne hjemmeside

cmsimple.dk indsamler automatisk og gemmer i serverens log-filer, som din browser sender til os. Disse er:

  • Browsertype / -version
  • Operativsystem
  • Referrer URL (tidligere besøgt)
  • Værtsnavn af den brugte computer (IP-adresse)
  • Tidspunkt for server anmodning.

Disse data kan cmsimple.dk vise for nogen bestemt personer. En oversigt over disse data med andre datakilder er ikke lavet.

Anvendelse og videregivelse af personoplysninger

For så vidt som du har givet os personlige data,  bruger vi det kun til at reagere på dine henvendelser, konkluderede at behandle kontrakter med dig og teknisk forvaltning.

Dine personlige oplysninger vil kunne videregives til tredjemand eller på anden måde overføres kun, hvis det tjener formålet med kontrakten, især overførsel af ordredata til leverandører, der kræves til regnskabsformål er påkrævet eller du tidligere har aftalt. Du har ret til at tilbagekalde dit samtykke med fremtidig virkning på ethvert tidspunkt.

Udeladelsen af lagrede personoplysninger, hvis du trækker dit samtykke til opbevaring, hvis deres viden til at opfylde formålet med denne forordning er ikke længere nødvendigt, eller hvis deres opbevaring afvises af andre retlige grunde.

Ret til information

Efter skriftlig anmodning, vil vi informere dig om dine gemte personlige data.

Sikkerhedsadvarsel

Vi bestræber os på at beskytte dine personlige oplysninger ved at træffe alle tekniske og organisatoriske muligheder, så de ikke er tilgængelige for tredjemand. Når der kommunikeres via e-mail den komplette data sikkerhed ikke kan garanteres, så vi anbefaler at sende fortrolige oplysninger med posten.

« forrige top

top
Side
Menu
Nyheder

top
Side
Menu
Nyheder

Nyheder

CMSimple er klar til php 8.2
CMSimple 5.15 er offentliggjort

25.03.2024

CMSimple 5.15 er tilgængelige for downloade.

Sidemanagerens træk&slip-funktionalitet og rutinen for at skifte til kun h1 sideopdeling er blevet væsentligt forbedret.

Download fra cmsimple.org »


Bliv CMSimple sponsor

Webdesigner og plugin programmører har mulighed for at få deres webside link på CMSimple.dk kontakt oplysninger findes under Impressum »


Støt gerne CMSimple.dk med en PayPal donation:

pixel

 

Support

Står du/I og mangler hjælp til, at opgadere, plugin, template eller lave en nyinstallation, er der hjælp og hente hos Preben Dahl der kan kontaktes på  e-mail: web@prebendahl.dk