Privacy Policy

Vi tager beskyttelsen af dine personlige data meget alvorligt og holde os strengt til reglerne i lovgivning om databeskyttelse. Personlige oplysninger indsamles på denne hjemmeside, til tekniske formål. Under ingen omstændigheder vil data blive solgt eller på anden måde overdrages til tredjemand uden tilladelse.

Den følgende erklæring giver et overblik over, hvordan vi sikrer denne beskyttelse, og hvilken type data der indsamles og til hvilke formål.

Databehandling på denne hjemmeside

cmsimple.dk indsamler automatisk og gemmer i serverens log-filer, som din browser sender til os. Disse er:

Disse data kan cmsimple.dk vise for nogen bestemt personer. En oversigt over disse data med andre datakilder er ikke lavet.

Anvendelse og videregivelse af personoplysninger

For så vidt som du har givet os personlige data,  bruger vi det kun til at reagere på dine henvendelser, konkluderede at behandle kontrakter med dig og teknisk forvaltning.

Dine personlige oplysninger vil kunne videregives til tredjemand eller på anden måde overføres kun, hvis det tjener formålet med kontrakten, især overførsel af ordredata til leverandører, der kræves til regnskabsformål er påkrævet eller du tidligere har aftalt. Du har ret til at tilbagekalde dit samtykke med fremtidig virkning på ethvert tidspunkt.

Udeladelsen af lagrede personoplysninger, hvis du trækker dit samtykke til opbevaring, hvis deres viden til at opfylde formålet med denne forordning er ikke længere nødvendigt, eller hvis deres opbevaring afvises af andre retlige grunde.

Ret til information

Efter skriftlig anmodning, vil vi informere dig om dine gemte personlige data.

Sikkerhedsadvarsel

Vi bestræber os på at beskytte dine personlige oplysninger ved at træffe alle tekniske og organisatoriske muligheder, så de ikke er tilgængelige for tredjemand. Når der kommunikeres via e-mail den komplette data sikkerhed ikke kan garanteres, så vi anbefaler at sende fortrolige oplysninger med posten.